AKTUALNOŚCI

Zakończenie praktycznego szkolenia w 2018 roku.
10 Gru

Zakończenie praktycznego szkolenia w 2018 roku.

10-12-2018 r.
W sobotę, 8 grudnia, lotami nocnymi, zakończone zostało w Ośrodku Kształcenia Lotniczego szkolenie VFR, natomiast w niedzielę, 9 grudnia, szkolenie IFR. W 2018 roku nalot ogólny wyniósł 6156 godzin...
27 Lis

Wizyta przedstawicieli OKL w CKP ZST w Łańcucie

27-11-2018 r.
W poniedziałek 26 listopada 2019 r., na zaproszenie Starosty Łańcuckiego, przedstawiciele OKL złożyli wizytę w Centrum Kształcenia Praktycznego Zespołu Szkół Technicznych w Łańcucie ...
 
Informacja dla studentów III roku pilotażu
23 Lis

Informacja dla studentów III roku pilotażu

23-11-2018 r.
W związku z pilnym planowaniem nalotu na rok 2019, studenci III roku pilotażu proszeni są o wypełnienie i dostarczenie do Ośrodka Kształcenia Lotniczego do dnia 30 listopada 2018 r. ...
Program stypendialny dla studentów WBMiL
09 Lis

Program stypendialny dla studentów WBMiL

09-11-2018 r.
Ośrodek Kształcenia Lotniczego informuje ,że istnieje możliwość uzyskania stypendium Marszałka województwa podkarpackiego dla studentów I roku WBMiL...
 
05 Lis

Informacja dla studentów zakwalifikowanych na kierunek pilotażu

05-11-2018 r.
Osoby zakwalifikowane w roku 2018 na kierunek "pilotaż" proszone są o zgłaszanie się z dokumentacją lotniczą i badaniami lekarskimi...
24 Paź

Wrzesień - październik

24-10-2018 r.
Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć z lotów wrześniowo - październikowych
 
Inauguracja Roku Akademickiego
08 Paź

Inauguracja Roku Akademickiego

08-10-2018 r.
Omówienie oraz fotografie z 68. Inauguracji Roku Akademickiego 2018/2019 znajdują się na stronie www.biznesistyl.pl
31 Sie

Loty szkoleniowe - kolejne fotografie

31-08-2018 r.
Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję